Från nuläge till drömläge.

Vi hjälper dig nå ditt digitala drömläge genom att få affärskritisk förståelse för dina kunders behov. Utifrån dessa insikter designar vi branschledande tjänster ner till minsta detalj som möter dina affärsmål. Dina kunder älskar dig, du tjänar pengar. Win – Win!

Gamification

MED HJÄLP AV MODERN FORSKNING KAN VI SKAPA ETT FOKUS KRING DE BETEENDEN SOM ÄR BRA FÖR VERKSAMHETEN. DE SOM SKAPAR EN TRYGG OCH TILLITSFULL ARBETSPLATS MED SUNDA VANOR SOM LEDER MOT EGNA OCH GEMENSAMMA MÅL.

Vi vägleder era medarbetare mot de mål som gynnar er verksamhet. Genom att visualisera vår resa bygger vi upp ett ökat engagemang som triggar användaren att fortsätta bidra till en positiv förbättring.

Med vår tjänstedesign är drömläget nära

DESIGNA DINA TJÄNSTER UTIFRÅN KUNDERNAS BEHOV. DET ÄR ETT EFFEKTIVT SÄTT FÖR FÖRETAG ATT FORMAN EN TJÄNST SOM ÄR ATTRAKTIV, EFFEKTIV OCH LÖNSAM.

Genom kartläggning av era kunders totala upplevelse av er produkt eller tjänst kan vi förstå hur vi kan förbättra eller bredda era erbjudanden, och på så vis hjälpa er vinna fördelar gentemot era konkurrenter.

Digital design

ETT STARKT VISUELLT VARUMÄRKE KOSTAR MASSOR AV PENGAR. ELLER?

Vi designar varje detalj med precision. På så vis kan vi säkerställa att vi alltid levererar en positiv och lustfylld användarupplevelse.

DESIGNA DINA TJÄNSTER UTIFRÅN KUNDERNAS BEHOV. DET ÄR ETT EFFEKTIVT SÄTT FÖR FÖRETAG ATT FORMA EN TJÄNST SOM ÄR BÅDE ATTRAKTIV, EFFEKTIV OCH LÖNSAM.

Digital strategi – en nödvändighet för att nå ditt drömläge

NÖDVÄNDIGA PRIORITERINGAR BEHÖVER GÖRAS SÅ ATT ETT PROJEKT STYRS MOT KUNDNYTTA OCH AFFÄRSMÅL PÅ ETT STRUKTURERAT OCH GENOMFÖRBART SÄTT. VI HJÄLPER DIG TA FRAM DIN STRATEGI.

Att tydligt sätta upp mål för din tjänst och veta hur du hela tiden styr utvecklingen av din tjänst mot dessa mål, det har vi hjälpt våra kunder med i 15års tid. Vi kopplar ihop ändamål med affärsmål. Ditt drömläge!

Det kan vara utmanande att få samsyn kring vilket håll man ska gå mot, och varför, i sin tjänsteutveckling. Nödvändiga prioriteringar behöver göras så att projektet styrs mot kundnytta och affärsmål på ett strukturerat och genomförbart sätt. Vi hjälper dig ta fram din strategi.

Björn Rutholm, PixelPappa AB

Hur kan UX och tjänstedesign ta dig till ditt drömläge?

VI HJÄLPER DIG FÅ AFFÄRSKRITISK FÖRSTÅELSE FÖR DINA KUNDERS BEHOV. UTIFRÅN DESSA INSIKTER DESIGNAR VI BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER NER TILL MINSTA DETALJ SOM MÖTER DINA AFFÄRSMÅL. FRÅN NULÄGE TILL DRÖMLÄGE.

Achievements

Leaderboard

Shop

Digital strategi

Kanalstrategi

Målstyrning

Kundresor

Affärskritiska insikter

Utveckla nya tjänster

Branding

Appar och tjänster

Webbdesign

Redo att snacka?

HAR DU EN GRYM IDÉ VI KAN HJÄLPA DIG MED?