Våra tjänster

Vill du verkligen lyckas med din produktutveckling? Då har du hamnat helt rätt!

Våra projekt utgår alltid ifrån dina affärs- och effektmål. När vi sen applicerar våra andra expertområden som gamification eller tjänstedesign så kan vi utveckla innovativa lösningar som möter dina affärsbehov.

Boka ett möte

Chief Experience Officer (CXO) As-A-Service

Oavsett om ni har en etablerad designavdelning med väl fungerande rutiner som önskar ”levla upp”, eller om ni står inför utmaningen att starta upp från noll så kan ni anlita oss som er interimslösning för att leda arbetet. Vi tillsätter då en kvalificerad resurs som embeddar med ert team och arbetar side-by-side med er för att nå ert uppsatta mål.

Även om vi premierar remote arbete så finns det vissa bitar som med fördel görs på plats. Vi kommer till er, sitter med er ledning och era stakeholders för maximal förståelse för er affär, vision och behov.

Vi tar fram en strategier och befäster dessa hos både lednin, produktägare och övriga stakeholders. Vid behov kan vi rekrytera hela designteam, etablera designsystem, processer och way-of-working mellan avdelningar.

När uppdraget har nått sitt mål lämnar vi över tyglarna till er. Alternativ rekryterar vi vår egen ersättare för att ni ska känna er trygga att allt fortlöper på samma bana som vi nu har påbörjat.

Vill du veta mer om vårt erbjudande CXO as-a-service?

Boka ett möte

Appar, web och systemutveckling

Vi har experter inom flera viktiga digitala teknikområden. Så om du behöver en programmerare, ett helt team av utvecklare, specifika tekniska lösningar eller vill skapa något nytt, finns vi här för dig.

Vi bygger din webbplats eller applikation ⟶

Validera er idé med en prototyp

Vi utvecklar prototyper för att underlätta kommunikation och visualisering av idéer. Ofta för att validera att projektet är på väg åt rätt håll. Med hjälp av en prototyp kan vi testa olika lösningar och enkelt identifiera om vi ska revidera, lägga till eller ta bort.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla din digitala prototyp ⟶

Digital tillgänglighet (WCAG)

Digital tillgänglighet (WCAG) innebär att alla ska kunna uppfatta och hantera digital tjänster och information på webbplatser och applikationer.

Behöver du hjälp med tillgänglighetsanpassning? Eller skulle du bara vilja veta vad det innebär?

Läs mer om tillgänglighet för webbplatser och applikationer ⟶

Digitala upplevelser

Kan vi hjälpa er skapa en digital upplevelse (CX) för er tjänst eller produkt? En digital upplevelse kan komma i olika former.

Det kan till exempel handla om webbplatser, appar, virtuella eller manipulerad verkligheter (VR / AR), gamification eller ett spel.

Såhär skapar vi digitala kundupplevelser i världsklass ⟶

Tjänstedesign

Tjänstedesign (även kallat Service Design) är en metod för att planera, organisera och genomföra utformningen av era tjänster. Vi gör detta genom att fokuserar på innovation och kunddriven affärsutveckling.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med din tjänstedesign ⟶

Produktutveckling

Produktutveckling är en processen att utveckla en idé till en ny produkt eller att förbättra en redan befintlig produkt. Begreppet ’produktutveckling’ är ett samlingsuttryck för de metoder och tekniker vi använder för att er produkt ska utvecklas på ett tillfredställande sätt.

Läs mer om vårt arbete med produktutveckling ⟶

Christian Blomquist, COO på PixelPappa

Intresserad av ett projekt?

Christian Blomquist

COO och Delägare

Telefon: 0733 40 70 33
Mail: christian@pixelpappa.com

PixelPappa logotype vit
PixelPappa AB

559221-6211
info@pixelpappa.com

Kalmar

Slöjdaregatan 11
393 59 Kalmar

Båstad

Hallandsvägen 21
269 36 Båstad

Följ oss