Våra tjänster

Vill du verkligen lyckas med din produktutveckling? Då har du hamnat helt rätt!

Våra projekt utgår alltid ifrån dina affärs- och effektmål. När vi sen applicerar våra andra expertområden som gamification eller tjänstedesign så kan vi utveckla innovativa lösningar som möter dina affärsbehov.

Boka ett möte

Applikationer och systemutveckling

Vi brinner för smart teknik och placerar det i hjärtat av vårt erbjudande. För oss är det en självklarhet att alltid sträva efter att få ut det mesta av befintlig och framtida teknik.

Vi har experter inom flera viktiga digitala teknikområden. Så om du behöver en programmerare, ett helt team av utvecklare, specifika tekniska lösningar eller vill skapa något nytt, finns vi här för dig.

Vi bygger din webbplats eller applikation

Validera er idé med en prototyp

Vi utvecklar prototyper för att underlätta kommunikation och visualisering av idéer. Ofta för att validera att projektet är på väg åt rätt håll. Med hjälp av en prototyp kan vi testa olika lösningar och enkelt identifiera om vi ska revidera, lägga till eller ta bort.

En prototyp syftar också till att säkerställa att vi upptäcker alla brister och fallgropar innan vi förflyttar oss in i produktionsfasen. En prototyp kan även agera underlag om ni ska resa pengar för ett projekt.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla din digitala prototyp.

Digital tillgänglighet

Digital tillgänglighet (WCAG) innebär att alla ska kunna uppfatta och hantera digital tjänster och information på webbplatser och applikationer.

Har du en webbplats en app eller tjänst som ska tillgänglighetsanpassas? Eller skulle du bara vilja veta vad det innebär? Då har du hamnat rätt! Vi har certifierade tillgänglighetsexperter som kan hjälpa dig med detta. Låt oss hjälpa ditt team lyckas bygga tillgängliga och användbara produkter.

Läs mer om tillgänglighetsanpassade webbplatser och applikationer.

Digitala upplevelser

Kan vi hjälpa er skapa en digital upplevelse (CX) för er tjänst eller produkt? En digital upplevelse kan komma i olika former.

Det handlar om allt från webbtjänster, appar, virtuella eller manipulerad verkligheter (VR / AR), gamification eller ett spel. Oavsett format hjälper vi er skapa en digital upplevelse som får era användare att tappa hakan. Titta på varandra, le stort och säga ’WOW!’

Såhär skapar vi digitala kundupplevelser i världsklass!

Tjänstedesign

Tjänstedesign (även kallat Service Design) är en metod för att planera, organisera och genomföra utformningen av era tjänster. Vi gör detta genom att fokuserar på innovation och kunddriven affärsutveckling. Tillsammans kartlägger vi era och era kunders behov.

Utifrån dessa insikter utformar vi tjänster som blir konkurrenskraftig, innovativ, och framförallt relevant, intressanta och lätta att använda.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med din tjänstedesign

Produktutveckling

Produktutveckling är en processen att utveckla en idé till en ny produkt eller att förbättra en redan befintlig produkt. Begreppet ’produktutveckling’ är ett samlingsuttryck för de metoder och tekniker vi använder för att er produkt ska utvecklas på ett tillfredställande sätt.

Vi håller alltid koll på både affärsnyttan och användarvänligheten.

Produktutveckling med PixelPappa – hur funkar det?

Chrille-Smal-Rosa

Intresserad av ett projekt?

Christian Blomquist

COO och partner

Telefon

Ring mig på 0733 40 70 33

E-post
PixelPappa AB

559221-6211
info@pixelpappa.com

Kalmar

Slöjdaregatan 11
393 59 Kalmar

Båstad

Hallandsvägen 21
269 36 Båstad

Följ oss