Våra tjänster

Vill du verkligen lyckas med din produktutveckling? Då har du hamnat helt rätt!
Våra projekt utgår alltid ifrån dina affärs- och effektmål. När vi sen applicerar våra andra expertområden som gamification eller tjänstedesign så kan vi utveckla innovativa lösningar som möter dina affärsbehov.

Boka ett möte

Digitala upplevelser (CX)

Kan vi hjälpa er skapa en digital upplevelse för er tjänst eller produkt? En digital upplevelse kan komma i olika former. Det handlar om allt från webbtjänster, appar, virtuella eller manipulerad verkligheter (VR / AR), gamification eller ett spel. Oavsett format hjälper vi er skapa en digital upplevelse som får era användare att tappa hakan. Titta på varandra, le stort och säga ’WOW!’

Läs mer om digitala kundupplevelser.

Illustrationer-PixelPappas-Digitala-Upplevelser-CX-customer-experience
produktutveckling på pixelpappa robot bygger raket

Produktutveckling

Produktutveckling är en processen att utveckla en idé till en ny produkt eller att förbättra en redan befintlig produkt. Begreppet ’produktutveckling’ är ett samlingsuttryck för de metoder och tekniker vi använder för att er produkt ska utvecklas på ett tillfredställande sätt. Vi håller alltid koll på både affärsnyttan och användarvänligheten.

Läs mer om produktutveckling.

Tjänstedesign

Tjänstedesign (även kallat Service Design) är en metod för att planera, organisera och genomföra utformningen av era tjänster. Vi gör detta genom att fokuserar på innovation och kunddriven affärsutveckling. Tillsammans kartlägger vi era och era kunders behov.

Utifrån dessa insikter utformar vi tjänster som blir konkurrenskraftig, innovativ, och framförallt relevant, intressanta och lätta att använda.

Läs mer om vår tjänstedesign.

tjänstedesign på pixelpappa robot i surfplatta
Illustrationer-PixelPappas-Prototyper

Prototyper

Vi utvecklar prototyper för att underlätta kommunikation och visualisering av idéer. Ofta för att validera att projektet är på väg åt rätt håll. Med hjälp av en prototyp kan vi testa olika lösningar och enkelt identifiera om vi ska revidera, lägga till eller ta bort.

En prototyp syftar också till att säkerställa att vi upptäcker alla brister och fallgropar innan vi förflyttar oss in i produktionsfasen. En prototyp kan även agera underlag om ni ska resa pengar för ett projekt.

Läs mer om prototyper.

Hör av dig!

Christian Blomquist, COO på PixelPappa

Christian Blomquist

COO & Delägare

0733 40 70 33
christian@pixelpappa.com