Reklambyrån PixelPappa

Jag drömde om att skapa reklambyrån jag själv skulle vilja jobba på, så jag gjorde det.

– Björn Rutholm, Grundare

En lite annorlunda reklambyrå

reklambyrå svart avdelare

PixelPappa är en reklambyrå i Växjö. Vi har över 10års erfarenhet av digital design, digitala strategier, och produktutveckling. Vårt huvudfokus är att bygga långsiktiga relationer, som hjälper våra kunder, vinna över nya kunder. När vi kombinerar detta med ett starkt internationellt tänk som hela tiden utmanar normer och pushar de kreativa gränserna, så får vi ett prisvinnande koncept.

Vi kombinerar digital strategi, UX och design, för att hjälpa våra klienter att tänka bortom det vanliga. För oss är det en självklarhet att arbeta med både små och stora kunder, av alla storlekar och former, från jordens alla hörn. Det finns alltså inget som heter “för liten budget” eller “vi är för små för att annonsera”. Vi hittar alltid en lösning, efter era förutsättningar och behov.

Vi strävar alltid efter att förbättra oss själva, och har hjälpt företag att vinna över sina kunders hjärtan i över 10 år. Hos oss jobbar bara passionerade människor som drivs av nyfikenhet och en hunger att ständigt utvecklas och finna nya sätt att bygga starka relationer.

Vår vision

reklambyrå svart avdelare

Vi ska vara en ledande leverantör av konceptuella, kreativa och grafiska lösningar för världsledande kommunikation.

Hur en reklambyrå blev till

reklambyrå svart avdelare

När Björn var 19 byggde han sin första kommersiella hemsida. När han var 20 projektledde han sitt första miljonprojekt i reklambranschen mot Tele2, när han var 21 blev han ratad av 20th century fox, en månad senare sålde han ett reklamkoncept till Coke Zero som lanserades över hela Europa.

Sen har det bara fortsatt. Idag har han över 10års erfarenhet av digital design och digitala strategier, produktutveckling, tjänstedesign, reklam, marknadsföring och konvertering. Från stora och små företag, inom och utanför landets gränser.

Med all den erfarenheten, och en aldrig sinande hunger efter kunskap och nya utmaningar, bestämde han sig. inte bara för att göra just detta, utan samtidigt också bygga upp den arbetsplats han själv hade velat arbeta på. Bara en fegis gör en sak åt gången.

Hör av dig, så pratar vi om hur vi kan hjälpa er öka er försäljning, bygga en lojal kundgrupp och öka er konvertering.

Behöver din organisation hjälp av en annorlunda reklambyrå?

reklambyrå svart avdelare

Hör av dig så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa till.

Björn Rutholm
+46 (0) 738 19 15 03
bjorn@pixelpappa.com