Project Description

APP för dokumentation

FÖR VÅR KUND DOCSTELL TOG VI FRAM DESIGNEN FÖR EN APP VARS SYFTE ÄR ATT UNDERLÄTTA DOKUMENTATION I TEKNISKA PROJEKT.

Uppdraget

Att ta fram en användarvänlig lättviktsdesign som gör det enkelt för användaren att göra både snabba anteckningar, följa upp to-dos men också göra en komplett projektdokumentation med grafer, mötesprotokoll, bilder, filtrera innehåll, hantera öppna frågor, osv osv osv osv. Kort sagt, mycket funktionalitet ska uppfattas som självklar och enkel.

  • UX-Design

  • Grafisk design

  • Lika enkel på mobil som på dator

Lösningen

Vi analyserade de referenser och konkurrenter som fanns. Vad gjorde de bra respektive mindre bra. Hur kunde vi göra det bättre? Efter ett par mindre lyckade försök fann vi ett luftigt och logiskt gränssnitt som vi kunde skala både med innehåll och med funktioner utan att den luftiga och enkla känslan försvann. Med fullt fokus på två saker. Användarnas behov, och hur vi gör en design snygg och tydlig, med nästan enbart text. We did it!

  • Tydlig och enkel att använda

  • Analys av användarnas önskemål och beteende

  • En luftig och modern layout

UX-Design
Research
Grafisk design

Resultatet

En luftig och modern lösning som går snabbt att sätta sig in i. Låga trösklar. Men ta inte vårt ord för det, vi föreslår att du testar mjukvaran själv! Vill du veta mer om projektet så får du gärna kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor. Annars kan du också kika in på Docstells hemsida.

Redo att snacka?

HAR DU EN GRYM IDÉ VI KAN HJÄLPA DIG MED?